На Львівщині за добу підтвердили 65 нових випадків Covid-19

7378 0
За добу в області провели 303 ПЛР-тести.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

У Львові та на Львівщині підтвердили 1240 випадків інфікування коронавірусом, з них 33 – летальні. Про це повідомила заступниця міського голови Львова Галина Слічна.

Читайте також: «Усе залежатиме від кожного з нас». Як львів'янам вийти із карантину

250 пацієнтів вже одужали.

За вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 303 ПЛР-тести, з яких 65 – позитивні (31 – це мешканці Львова).

Напередодні було 39 випадків інфікування. 

Як уточнили у ЛОДА, у стаціонарах області перебувають 404 хворих: 174 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 57 – у Центрі легеневого здоровя, 63 – у 8 міській клінічній лікарні, 40 – у 1 МКЛ, 62 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 16 – у Стрийській міській лікарні, 5 – у Кам'янка-Бузькій лікарні, 4 – у Стебницькій міській лікарні і 2 – у Сокальській ЦРЛ.

Раніше керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна розповіла Tvoemisto.tv, що поки що Львів не підпадає під усі критерії уряду щодо послаблення карантину, але остаточне рішення прийматимуть на засіданні комісії ТЕБ і НС.

Читайте також: Пережити епідемію. Що робити, якщо ви захворіли на коронавірус

Зазначимо, що сьогодні, 22 травня, в Україні запрацював адаптивний карантин, який триватиме до 22 червня. Це означає, що області та міста тепер самостійно вирішуватимуть, послаблювати чи посилювати карантин, залежно від епідситуації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!