На львівській ратуші з’явився банер з вимогою зупинити сміттєву блокаду. Оновлено

4196 0
Банер вивісили комунальники міста, а оплатив – мер з власних коштів.
Фото: Тетяна Побережник

Фото: Тетяна Побережник

Над головним входом до мерії з’явився великий банер зі зверненням до Президента та прем’єр-міністра: «Порошенко, Гройсман, зупиніть сміттєву блокаду Львова!»

Його вивісили комунальні служби напередодні пізно увечері, а розробили – дизайнери мерії, інформує керівник прес-служби ЛМР Христина Процак.

Виготовлення банеру – орієнтовно 2000 тис. грн. – оплатив міський голова Андрій Садовий власним коштом.

«Банер вивісили у зв’язку зі складною ситуацією, яка є у нас з вивезенням сміття, та відмовою полігонів інших міст приймати ТПВ зі Львова. Його мета – привернути увагу центральної влади країни до цієї проблеми після скерування офіційного звернення», – пояснює Христина Процак.

Читайте також: Я проти перекриття вулиць, але інші способи не працюють

Нагадаємо, 12 червня комісія з надзвичайних ситуацій при ЛМР направила до Кабміну та РНБО звернення з проханням визнати Львів зоною екологічного лиха. Тим часом один з найбільших перевізників ТПВ у Львові призупинив свою діяльність з початку місяця.

Жителі міста продовжують блокувати вулиці через невивезене сміття, натомість громадські активісти закликають львів’ян долучитися до акції прибирання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!