Колишній радник Садового побудує на Малоголосківській дві багатоповерхівки. Візуалізація

2271 0
Висота будинків не перевищуватиме 52 метри
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вулиці Малоголосківській побудують багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження для проєктування будівництва ТзОВ «Будівельній компанії "Глобус-М2020"» надав виконком ЛМР 13 березня.

Читайте також: На місці колишньої лижної фабрики у Львові дозволили збудувати житловий квартал

Тут планують побудувати 14-типоверховий житловий будинок висотою до 52 м, 9-типоверхівку (до 37 м) та двоповерхову нежитлову споруду висотою до 9 м. Замовником будівництва є Ігор Марковський.

Будівництво вестимуть у зоні Ж-3 – на землях багатоповерхової житлової забудови, відповідно до детального плану житлового району «Під Голоском», на площі 0,3 га. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 31%.

Район «Під Голоском» та сама Малоголосківська активно забудовуються. Заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач пояснив, що у районі є проблеми із зобов’язаннями забудовників щодо будівництва вулиці та соціальної інфраструктури.

Водночас він запевнив, що БК «Глобус-М2020» має передати місту приміщення на 250 квадратних метрів на першому поверсі, а також взяти участь в будівництві великої частини нової вулиці до вулиці Під Голоском.

Будівельна компанія зареєстрована у Львові. За даними системи Youcontrol, її керівником є Руслан Сагановський. Серед засновників є ПП «ІПМ-19» (заареєстроване у лютому 2019 року, належить тому ж Руслану Сагановському) та «Інвестиційний фонд «Магістрат Інвест», власниками якого є Василь Денека і Володимир Феник.

Зазначимо, що Руслан Сагановський був студентським мером Львова та позаштатним радником міського голови Львова з питань студентського самоврядування.

Христина Гоголь

Візуалізація забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!