На місці колишньої лижної фабрики у Львові дозволили збудувати житловий квартал. Візуалізація

5658 0
Висота будинків не перевищуватиме 31 м.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

На Замарстинівській, 76 збудують житловий квартал із сімома житловими будинками. Відповідні містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Авалон Стайл» погодили сьогодні, 13 березня, на засіданні виконкому.

Будівництво вестимуть на чотирьох земельних ділянках загальною площею 0,99 га, що призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків. Висотність будівель коливатиметься від 12 до 31 м. У одному з будинків облаштують садочок. Авто паркуватимуться у підземному гаражі. Площа забудови – 40%.

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Авалон Стайл» зареєстроване у Львові за адресою майбутнього будівництва. Його керівником є Володимир Жигман, а кінцевим бенефіціарним власником вказаний Дмитро Палієнко. Володимир Жигман є директором інших компанії будівельної корпорації Avalon – ТзОВ «Авалон Дрім», ТзОВ «Авалон Люкс» та ТзОВ «Парк Спейс», що будуватиме готель у Парку культури.

Дмитро Палієнко також є співзасновником низки компаній корпорації Avalon та власником АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Адамант"», що вказаний засновником ТзОВ «Авалон Стайл».

Навпроти, між Замарстинівською та проспектом Чорновола добудовують ЖК Avalon.

Нагадаємо, що у 2018 році ЛМР затвердила детальний план території обмеженої вул. Замарстинівською, вул. Східною, вул. Квітовою, вул. Дашкевича, що передбачав забудову лижної фабрики.

Додамо, що на Замарстинівській, 76 до Другої світової війни була фабрика лиж та тенісних ракеток Яна Ассмана, за радянських часів тут була лижна експериментальна фабрика виробничого обладнання «Укрпромдинамо».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!