На Науковій у Львові виявили незаконне будівництво

3840 1
На місце події викликали Інспекцію держархбудконтролю та поліцію.
фото: лмр

фото: лмр

На вул. Науковій, 7 у Львові виявили незаконне будівництво. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на Ореста Тимчишина, голову Франківської районної адміністрації.

«Сьогодні отримали повідомлення від перехожих, що за адресою Наукова, 7 проводять будівельні роботи. Працівники ЛКП вийшли на місце і підтвердили цей факт. Тому викликали Інспекцію держархбудконтролю для спільного обстеження та поліцію. Із робітниками, які там працювали, вдалося поспілкуватися. Ті обіцяли, що привезуть документи, однак ніхто їх не привіз. Натомість вони покинули робочі місця», – каже він. 

За словами Ореста Тимчишина, ця земельна ділянка є у власності Львівської міської ради. Договір оренди з попереднім орендарем закінчився рік тому. 

Читайте також: Львів без документів. Як правовий хаос руйнує історичний центр міста

Додамо, що на цей об’єкт не видавали містобудівних умов та обмежень, так само, як і дозвільних документів. Тобто будівництво проводять самовільно.

 


Читайте також:
18 Липня, 2019 09:58
666 ... між будинками такі "будівництва" можна й не побачити ... але що з очима у тих райців , які не бачать (наприклад на Патона) , коли вибудовуються на пів-троуару сходи і пандуси до маф'ів ... для пересування із дитячими візочками і для людей похилого віку в таких місцях пройти проблематично ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!