На новій зупинці на Дорошенка встановили павільйон. Фото дня

4055 0
Павільйон громадського транспорту перенесли зі старої зупинки.

Сьогодні, 3 серпня, на вулиці Дорошенка перенесли павільйон із старої зупинки громадського транспорту на нову.

Нова зупинка, яку перенесли в межах реаорганізації руху на початку Дорошенка ближче до проспекту Свободи, почала працювати ще 21 липня. Тут встановили нові дорожні знаки та розклад руху трамваїв. Проте павільйон залишився на старій зупинці, чим вводив в оману деяких мешканців.

У коментарі Tvoemisto.tv голова Галицької РА Андрій Зозуля раніше пояснив, що зупинку встановлював інвестор, який розміщував там рекламні повідомлення. І саме він мав її перенести на нове місце. За словами Андрія Зозулі, роботи затримувалися, оскільки під павільйон на новій зупинці ще потрібно було зробити фундамент.

Читайте також: Зміни руху на Дорошенка: трамваї в плюс, всі решта – в мінус

Додамо, що повністю запровадити реорганізацію руху планують приблизно за кілька тижнів, оскільки у ЛКП «Львівавтодор» очікують на світлофорні об’єкти, які мають доставити з-за кордону. Крім цього, ЛКП «Львівелектротранс» розглядає можливість перенесення кінцевої зупинки тролейбуса №13 із площі Підкови до ресторану «Галерея Лицарів», таким чином вивільнивши смугу руху, яка вестиме з проспекту Свободи на вулицю Гнатюка.

Нагадаємо, рішення про реорганізацію руху на вул. Дорошенка ухвалили торік у травні на засіданні міської комісії з питань безпеки дорожнього руху. Згідно з новою схемою, приватний транспорт рухатиметься по вулиці Гнатюка, далі — Університетською та Словацького в напрямку Головної пошти. У напрямку до центру, як і раніше, їхатимуть по вулиці Коперника. Також лишиться доступним проїзд із вул. Ліста до Костюшка через Банківську. Крім цього, трамвайні зупинки перенесли ближче до просп. Свободи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!