На площі Двірцевій відкрили прохід до центрального входу залізничного вокзалу. Фото дня

9249 1
До кінця листопада до площі Двірцевої знову почне курсувати трамвай.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

На площі Двірцевій відкрили прохід до центрального входу залізничного вокзалу. Про це повідомили на сторінці ГО «Зручне місто» у Фейсбук.

Читайте також: На площі Двірцевій у Львові з'явиться чотириповерховий готель

Тепер із вулиці Чернівецької можна пройти безпосередньо до входу вокзалу. Тут уже замостили нову бруківку та плитку, а до кінця листопада до площі Двірцевої знову почне курсувати трамвай.

На площі вже замінили підземні мережі, монтують фонтан і колії. Наступного року переїдуть до іншої частини площі, де інвестор має збудувати підземний паркінг.

Читайте також: Львівавтодор планує викупити будівлю вбиральні на площі біля вокзалом

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї.

Вартість робіт, які виконує ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 165,5 млн гривень без урахування підземного паркінгу. Проект виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». За проектом, на площі розділять потоки громадського та приватного транспорту, облаштують велодоріжки, озеленення та перенесуть зупинки громадського транспорту ближче до залізничного вокзалу. 

 


Читайте також:
10 Жовтня, 2019 17:13
Валентин Молодці!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!