На проспекті Свободи встановили новенькі лавки

6668 0
Наразі їх 30, планують доставити ще 50.
Фото: Антон Коломєйцев

Фото: Антон Коломєйцев

На проспекті Свободи встановили 30 нових лавок, планують встановити ще 50-ть. Ціна встановлених лавок – орієнтовно 600 тисяч гривень. Про це Тvoemisto.tv розповів голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Читайте також: У Львові на площі біля Опери встановили 10-метрову лавку

«30 лавок встановили по два боки проспекту Свободи – до середини «стометрівки». Це перехідний об’єкт з минулого року. На їх виготовлення та встановлення з бюджету міста виділили приблизно 600 тисяч гривень. Звісно, на цьому не будемо зупинятися і продовжимо встановлювати нові. У наших планах – додати ще щонайменше 50 лавок – до кінця алеї», – каже Андрій Зозуля.

За його словами, встановлення нових лавок відбудеться вже цього року. Тендер уже відбувся, але не має заключення угоди і триває розгляд пропозицій. Тому, хто є переможцем тендеру Андрій Зозуля не вказав.

«Коли матимемо угоду в себе, зможемо говорити більш предметно. Наразі нічого сказати не можу, бо угода поки що не заключена», – каже співрозмовник.

Читайте також: На оновленій площі перед оперним театром висадили платани

Голова Галицької райадміністрації каже, старі лавки з проспекту Свободи не знімали, до них більш щільніше доставили нові.

«Зараз старі лавки там також стоять, просто з новими виглядають щільніше. Надалі будемо вирішувати – чи зніматимемо їх і переноситимемо кудись інше, чи залишаться там. Насправді, маємо ще багато локацій, де зможемо перемістити лавки. Усе буде залежати від коштів і фінансування», – додав Андрій Зозуля.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!