На стадіоні СКА планують збудувати новий тир

2701 0
Навчально-спортивна база літніх видів спорту замовила відповідну проектно-кошторисну документацію.
фото прес-служби ДСНС

фото прес-служби ДСНС

На стадіоні СКА (вул. Клепарівська, 39А) Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України планують збудувати новий тир. Відповідну проектно-кошторисну документацію замовили у львівської філії Центрального проектного інституту МОУ, про що йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з укладеним 6 листопада договором, проектний інститут має розробити ПКД до кінця 2018 року. Початково вартість робіт становила 1,3 млн грн, та у результаті торгів знизилася до 950 тисяч гривень. Зауважимо, що в конкурсі, окрім проектного інституту, участь більше ніхто не брав.

Крім того, проектний інститут розробить ПКД щодо реконструкції спортивно-стрілецького комплексу, який улітку постраждав від пожежі. Про це свідчить договір, підписаний з підприємством 6 листопада та опублікований на сайті публічних закупівель Prozorro. Початково вартість робіт становила 600 тисяч гривень, проте в результаті торгів знизилася до майже 497 тис. грн. У цьому конкурсі також ніхто, крім проектного інституту, участі не брав.

Нагадаємо, що в ніч з 9 на 10 червня у Львові рятувальники гасили пожежу в триповерховій будівлі спортивного комплексу Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39. Після пожежі на розширеній нараді, присвяченій відновленню погорілого стрілецького комплексу, оголосили, що Міноборони та Мінмолодьспорту реконструюють будівлю спільними зусиллями. У 2020 року тут мають провести Студентський чемпіонат світу з кульової і стендової стрільби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!