У Львові гасили масштабну пожежу на стадіоні СКА. Відео, фото

28758 0
Пожежа виникла в адміністративній будівлі та в приміщенні тиру.
фото прес-служби ДСНС

фото прес-служби ДСНС

Сьогодні вночі, з 9 на 10 червня, у Львові рятувальники гасили пожежу в триповерховій будівлі спортивного комплексу Міністерства оборони України на вулиці Клепарівська, 39. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику №3. Прибувши, пожежники встановили, що горить покрівля по всій площі приміщення. Рятувальники винесли із приміщення тиру патрони та стрілецьку зброю.

Крім цього, було евакуйовано 120 мешканців гуртожитку, розташованого поруч. До ліквідації пожежі залучили 127 рятувальників, у тому числі 33 курсантів ЛДУ БЖД, та 21 одиницю спецтехніки.

Читайте також: У центрі Львова горів дах будинку. Як уберегтися: поради ДСНС

Пожежу локалізовано о 5:35, ліквідовано о 7:51. Причина її виникнення встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

У прес-службі Патрульної поліції Львівської області повідомили, що першими пожежу виявив їхній екіпаж.

«Близько 2 години ночі патрульні 2 батальйону помітили скупчення диму біля ринку в районі вулиці Клепарівської. Екіпаж вирішив обстежити прилеглі території. Біля ринку та університету загорянь не було. Прослідувавши в район стадіону СКА, вони заїхали на територію і побачили, що диму більшає і горить будівля СКА», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Що робити під час пожежі в ТРЦ? Поради рятувальників

Згодом патрульні долучились до евакуації мешканців гуртожитку та допомогли винести патрони і стрілецьку зброю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!