На Сихові муніципали затримали нетверезого водія, що їхав по тротуару

1824 0
Оскільки водій не мав при собі жодних документів, його забрали до відділу для встановлення особи.
фото: Гаряча лінія Львова/Facebook

фото: Гаряча лінія Львова/Facebook

Сьогодні, 2 серпня, працівники «Муніципальної варти» Львова затримали на Сихові водія в стані сп'яніння, який на мікроавтобусі їздив тротуаром. Про це повідомляє Гаряча лінія міста на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент трапився приблизно о 12:15 на вулиці Сихівській, 7. Муніципали побачили мікроавтобус, який їхав по тротуару, та зупинили його, щоб зробити зауваження водію. Під час спілкування з чоловіком патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння, тому викликали екіпаж поліції.

Читайте також: Встигнути за дві години і три місяці. Як покарати нетверезих водіїв

Після прибуття патрульних поліцейських водій відмовився проходити на місці тест на вміст алкоголю в крові. Оскільки він був без жодних документів, його забрали до відділу для встановлення особи.

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.ком, LvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!