Біля Львівського автобусного заводу погодили будівництво житлового комплексу. Візуалізація

5101 0
Висота багатоповерхівок не перевищуватиме 35 метрів.
Фото ЛМР

Фото ЛМР

На вулиці Стрийській, 45 збудують новий житловий комплекс із підземним паркінгом та громадськими приміщеннями. Відповідні містобудівні умови та обмеження на проектування погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 23 листопада.

Дозвіл на будівництво отримала київська компанія ТзОВ «Атріум Естейт». За даними YouControl, керівником компанії є начальник сектору реагування патрульної поліції Немирівського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Олег Володимирович Сук.  

Читайте також: Для чого Львову потрібен ЛАЗ: відновити, викупити, зарезервувуати?

Земельна ділянка будівництва охоплює площу 1,13 га. Висота будівель не має перевищувати 35,5 м, однак цю висоту забудовники повинні узгодити з Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького. Відсоток забудови має становити 41,5%.

Читайте також: Будівництво на Стрийській: чи забудовують землю ЛАЗу?

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет ЛМР погодив розбудову мікрорайону біля Кільцевої на Стрийській. Цей проект мають реалізувати впродовж 4-7 років. 

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!