На війні із російським окупантом загинув 40-річний львів’янин Олексій Тарасьєв

4831 0
На початку війни Олексій Тарасьєв пішов до територіальної оборони ЗСУ. Був бойовим солдатом-медиком.
Фото: ФБ/Олексій Тарасьєв

Фото: ФБ/Олексій Тарасьєв

На війні із росією загинув 40-річний львів’янин Олексій Тарасьєв. Він був братом відомої львівської волонтерки, директорки благодійного фонду «Крила надії» Наталії Ліпської.

«Мій брат Олесь, Чахл, Товстий, Ребе, Олексій Тарасьєв загинув»,написала Наталія Ліпська.

Читайте також: На війні загинув другокурсник львівського університету Олександр Ткаченко

Як повідомила у коментарі Тvoemisto.tv Наталія Ліпська, її брат народився 20 вересня 1981 року, жив у Львові, грав у гру «Що? Де? Коли?», любив ходити у гори. Був талановитим хіміком і тривалий час працював у «Галнафтогазі», згодом – у приватних проєктах.

На початку війни Олексій Тарасьєв пішов до територіальної оборони ЗСУ. Був бойовим солдатом-медиком. Друзі та знайомі згадують про нього, як про чудову людину, інтелектуала, завжди позитивного, з тонким почуттям гумору, який любив мандрівки, розповіді про гори.

«Цей холод втрат. От якось коли весела, життєрадісна і дуже розумна людина раптово гине від якоїсь хвороби чи чадного газу, то якось розумієш, що це стихія. Але, коли найкращих забирає війна, то лишається тільки люта лють»,написала керівниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова.

Загинув Олексій Тарасьєв 12 червня на Харківському напрямку. Коли поховають Олексія Тарасьєва, наразі невідомо – про це повідомлять додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!