На війні з окупантами загинули двоє захисників із Львівщини

23826 0
Виконуючи бойові завдання на передовій, загинули воїни з Бориславської та Радехівської громад.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

Юрій Долина

9 вересня у бою з російськими загарбниками загинув мешканець села Винники Бориславської громади, 24-річний військовослужбовець Юрій Долина. Про це повідомили у міській раді Борислава.

Захисник служив під Херсоном. Загинув під час виконання бойових завдань. Про час зустрічі домовини з тілом Героя та про чин похорону повідомлять додатково.

Читайте також: У боях за Україну загинули п'ятеро захисників із Львівщини

Василь Мандовський

Захищаючи Україну від окупантів, загинув мешканець села Стоянів Радехівської громади Василь Мандовський. Як повідомили у міській раді, захисник воював з 2014 року. З початком повномасштабної війни служив на Донеччині у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

У Героя залишились мама, дружина та маленькі дітки. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!