Під час артилерійського обстрілу загинув захисник із Львівщини Володимир Викрикач

5680 0
Тіло Героя привезуть на Дрогобиччину в п’ятницю, 12 серпня.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У бою з російськими окупантами загинув захисник із Дрогобиччини Володимир Викрикач. У полеглого воїна залишилась дружина та четверо дітей, двоє з них – неповнолітні. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

«Дрогобиччина втратила ще одного Героя – вихідця з села Добрівляни, порядного сім’янина та патріота своєї країни – Володимира Викрикача. Він загинув 7 серпня, виконуючи бойові завдання із захисту України, під час артилерійського обстрілу неподалік Авдіївки», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Захищаючи Україну, загинув захисник із Львівщини Богдан Турко

Тіло Героя привезуть на Дрогобиччину в п’ятницю, 12 серпня. Час прибуття конвою з тілом та проведення чину похорону повідомлять згодом.  

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!