На війні загинув боєць бригади імені короля Данила Іван Карапата

2398 0
Чоловік загинув на Луганщині, йому було 50 років.
Іван Карапата/Фото: Новояворівська міська рада

Іван Карапата/Фото: Новояворівська міська рада

У боях на Луганщині загинув військовий 24 ОМБр імені короля Данила Іван Карапата. Про це повідомили у Новояворівській міській раді. 

«У свій 50-річний ювілей на війні загинув Карапата Іван. 7 травня 2022 року, рашисти обірвали життя жителя села Добростани, бійця 24 ОМБр ім. Короля Данила КАРАПАТИ Івана Григоровича», – йдеться у повідомленні. 

Читайтет також: На війні з росією загинув захисник із Львівщини Петро Кобзяк

Як зазначають в міськраді, Іван Карапата народився 7 травня 1972 року у селі Добростани, закінчив Добростанську школу. Після закінчення здобув професію будівельника.

У 2015-2016 рр був в зоні АТО у складі 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. З повномасштабним вторгненням росії в Україну, пішов захищати країну у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. 7 травня 2022 року під час виконання бойового завдання у Новодружеську (Луганщина) російські окупанти обірвали життя Івана Григоровича. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!