На війні за Україну загинув львів’янин, спортсмен Дмитро Сидорук

4497 0
Він захищав Україну з 2014 року і тоді був важко поранений, але повернувся на Схід після реабілітації.
Фото: НОК

Фото: НОК

Захищаючи Україну, 6 квітня на війні загинув львів'янин Дмитро Сидорук – військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади, який у 2014 році серед перших став на захист рідної землі. Про це повідомили в НОК України у Львівській області. 

«У 2014-му був тяжко поранений у бою під Луганськом аеропортом – пошкоджені обидві ноги, рука, осколкові поранення легень та обличчя. Після численних операцій і тривалої реабілітації повернувся на Схід, де до кінця пройшов строкову службу», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У боях на Донеччині загинув жовківчанин Петро Слука

Дмитро Сидорук – учасник першої збірної України на Іграх Нескорених, срібний призер Invictus Games у Торонто, тренер нинішніх збірних Invictus Games та Warrior Games зі стрільби із лука, суддя відборів та національних змагань.

Нагадаємо, що жорстока війна з російськими окупантами також забрала життя українського захисника 31-річного Петра Якиміва з села Жовтанців Львівського району. Усі свої молоді роки він віддав боротьбі за незалежність України, був учасником АТО. 

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!