На західній об’їзній Львова частково обмежуватимуть рух через будівництво кільця

9199 0
Вартість робіт становить 2,5 млн гривень.
Фото: Служба автодоріг Львівщини

Фото: Служба автодоріг Львівщини

На західній об’їзній Львова у Сокільниках почали будувати однорівневу кільцеву транспортну розв’язку з кільцем. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг Львівщини.

Читайте також: Біля Львова на трасі Київ – Чоп збудують додаткову смугу

«До цього на перехресті був світлофор, втім через значне зростання інтенсивності руху авто, пропускна здатність кільцевої дороги постійно зменшується, що призводить до заторів», – ідеться у повідомленні Служби автомобільних доріг Львівщини.

Нова організація дорожнього руху з кільцем має підвищити рівень безпеки та комфорту для всіх учасників руху. Під час робіт можливі часткові та тимчасові обмеження в русі на західному обході Львова, тож водіїв просять зважати на тимчасові дорожні знаки.

Вартість робіт становить 2,5 млн гривень. Збудувати розв’язку мають до кінця року. Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл».

Читайте також: Біля Львова збудують з'їзд на трасу Київ – Чоп

Додамо, що західний об’їзд Львова є частиною міжнародного європейського маршруту Е-40, який пролягає через Францію, Німеччину, Польщу, Україну, Росію, Казахстан, Узбекистан, Туркменістан та Киргизстан.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!