Біля Львова збудують з’їзд на трасу Київ – Чоп

9105 0
Очікувана вартість робіт становить 7,9 млн гривень.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Служба автомобільних доріг оголосила тендер на влаштування з’їзду з траси М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська на дорогу державного значення М-06 Київ – Чоп для правоповоротного руху за напрямком Львів – Чоп. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На яких дорогах Львівщини відремонтують ями. Інтерактивна мапа

За технічним завданням, підрядник має підготувати земляне полотно, облаштувати присипні узбіччя та укріпити їх, збудувати з’їзд, прокласти дорожнє покриття та комунікації. Крім цього, на дорозі встановлять відповідні знаки та нанесуть розмітку.

Очікувана вартість робіт становить 7,9 млн гривень. Збудувати новий з’їзд мають до кінця 2019 року.

Читайте також: На трасі Мукачево – Львів збудують нову транспортну розв’язку

Нагадаємо, торік біля Львова збудували з’їзд із дороги Київ – Чоп на трасу Тернопіль – Львів – Рава-Руська на транспортній розв’язці східної кільцевої Львова. Вартість робіт становила 27,5 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!