Одну із компаній у Львові викрили на несплаті податків

1455 0
Йдеться про компанію по виробництву та імпорту риби і м’яса.
Фото: KRAMAR LTD.

Фото: KRAMAR LTD.

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області скерували до суду справу щодо ухилення від сплати податків однієї із компаній, яка займається торгівлею продуктами харчування. За даними Tvoemisto.tv, йдеться про компанію по виробництву та імпорту риби і м’яса KRAMAR LTD.

Як повідомили у пресслужбі БЕБ у Львівській області, упродовж 2023 року службові особи компанї навмисно не відобразили у фінансовій та податковій звітності суми не повернутої у встановлені строки поворотної фінансової допомоги. Податкові зобов’язання з податку на прибуток були знижені на суму понад 5,2 млн грн.

Під час досудового розслідування детективи БЕБ забезпечили відшкодування службовими особами компанії завданих державі збитків у повному обсязі.

Наразі службовим особам підприємства повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 212 Кримінального кодексу України. Справу скеровано до суду.

За даними Youcontrol, фірма ТОВ «Виробнична компанія Крамар ЛТД» зареєстрована у Львові з 2022 року. Керівником компанії є Крамар Дмитро. Доходи компанії визначити неможливо, адже юридична особа не подавала фінансову звітність до відповідних органів. Також «Виробнична компанія Крамар ЛТД» має 15 видів діяльності, серед яких виробництво м'яса, вантажний автомобільний транспорт та лізинг інтелектуальної власності та подібних продуктів, крім творів, захищених авторськими правами. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!