Олег Береза очолить Службу автодоріг Львівщини

3177 0
Перед цим Службою автодоріг Львівщини керував Руслан Кандибор.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Екскерівник ЛКП «Львівавтодор» та «Львівелектротранс» Олег Береза очолить Службу автомобільних доріг у Львівській області. Цю інформацію Олег Береза підтвердив Tvoemisto.tv.

За його словами, посаду в. о. керівника Служби автодоріг Львівщини вій обійме від завтра. 24 грудня. Як ідеться на сайті НАЗК, декларацію на відповідну посаду він подав сьогодні, 23 грудня. Перед цим Службою автодоріг Львівщини керував Руслан Кандибор. Він також сьогодні подав декларацію перед звільненням.

Нагадаємо, Олег Береза із 2011 року очолював ЛКП «Львівавтодор». 28 грудня 2017 року його призначили керівником ЛКП «Львівелектротранс». Того ж року він став депутатом ЛМР від «Об’єднання Самопоміч». До цього часу впродовж 1997-2007 років він був юристом та виконавчим директором СП «НОТ», СП «НТОН». У 2007-2009 рр. працював генеральним директором ТзОВ «Росан -інвест». 2009-2011 рр. – директор ТзОВ «Оксана».

Із «Львівелектротрансу» він звільнився у листопаді торік і відтоді працював проєктним менеджером у компанії «Egis Україна».

Вікторія Ейсмунт
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!