Олег Береза звільнився з посади керівника Львівелектротрансу

3879 0
Олег Береза залишається депутатом ЛМР від «Об’єднання Самопоміч».
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Олег Береза, який майже рік очолював ЛКП «Львівелектротранс», звільнився з посади. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Скажу відверто, це було непросте рішення, як для мене особисто, так і для колективу підприємства. Не хочу вдаватися у всі деталі та причини. Однак, залишаюся впевненим, що за попередні роки вдалося зробити для міста чимало доброго», – написав Олег Береза.

Читайте також: Суд закрив справу проти директора Львівавтодору через помилку

Наразі не відомо, чи залишиться він працювати у одному з ЛКП, втім він уточнив, що залишається депутатом Львівської міської ради.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, обов’язки керівника підприємства тимчасово виконуватиме Вячеслав Кокошко, який до цього працював заступником директора з економіки.

Нагадаємо, Олег Береза із 2011 року очолював ЛКП «Львівавтодор». 28 грудня 2017 року його призначили керівником ЛКП «Львівелектротранс». Того ж року він став депутатом ЛМР від «Об’єднання Самопоміч». До цього часу впродовж 1997-2007 років він був юристом та виконавчим директором СП «НОТ», СП «НТОН».

У 2007-2009 рр. працював генеральним директором ТзОВ «Росан -інвест». 2009-2011 рр. – директор ТзОВ «ОКСАНА».

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!