Оплата проїзду в електротранспорті Львова через SMS. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1735 1
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було дві.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

7 березня Tvoemisto.tv повідомило, що у Львові впродовж 2019 року відкриють шість оновлених бібліотек. На кожну з них виділили певну суму коштів, проте пізніше в міській раді Tvoemisto.tv уточнили, що це ще не всі гроші, і кожен з проектів будуть дофінансовувати впродовж року.

Читайте також: Ремонт вулиці Піскової. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Із 5 березня у львівському електротранспорті можна оплатити проїзд за допомогою SMS для абонентів lifecell, Vodafone та Київстар. Як виявилося, ця послуга доступна лише для абонентів передплаченого зв'язку. Спочатку Tvoemisto.tv інформувало, що скористатися такою формою оплати зможуть всі абоненти – саме таку інфомарцію редакції надали в ЛКП «Львівелектротранс». Проте завдяки мешканці, що має контракт з оператором, вдалося з'ясувати істину.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
14 Березня, 2019 09:01
666 ... а львівські синоптики( за вашім прикладом) можуть виправлятися і надавати прогнози не на завтра , а на вчора-позавчора ... (про інших "фахівців" краще й не говорити) ... але ж сказано --- " слово -- не горобець .... " ... і треба спочатку думати , а потім писати ... але -- маємо те що маємо ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!