У ЛМР пояснили, чому під час марафону в місті стався транспортний колапс

4545 2
Учора, 29-го жовтня, на маршрути вийшли лише 212 автобусів із 608.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

На автобусні маршрути у Львові вчора зранку, 29-го жовтня, вийшли 212 автобусів із 608. Про це повідомив Tvoemisto.tv керівник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига. За даними Товстиги, ще 52 маршрутки перебували на території АТП, а 26 – поза межами маршрутів.

В управлінні транспорту таку кількість автобусів пояснили проведенням півмарафону. В. о. керівника управління транспорту Олег Партика розповів Tvoemisto.tv, що з обіду на маршрут вийшло достатньо автобусів. Також він додав, що маршрути громадського транспорту наперед продумали, проте більшу кількість автобусів передбачити було неможливо через затори.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Абетка львівського транспорту

Як прокоментував очільник ГО «За якісний транспорт», на 12-ту годину кількість транспорту ще зменшилася, однак він не зміг сказати, на скільки саме. Святослав Товстига додав, що на деяких маршрутах не було жодного автобуса, а на інших – по 10-20 маршруток скупчувалися на кінцевій і нікуди не їхали.

Олег Партика зазначив, що збільшення кількості автобусів, коли у місті проходитиме наступний марафон, не дасть результату, оскільки вони все одно стоятимуть у заторах.

Нагадаємо, вчора у Львові відбувся біговий півмарафон, участь у якому взяли понад 2000 осіб.

Олеся Шеремета


Читайте також:
30 Жовтня, 2017 21:40
Панзільвова Така відверта брехня Партики - верх цинізму, знущання над людьми, пустослівство! Тобі б поїздити на роботу в маршрутках з Пасіної або Рясного, але де там! Їдь, далі монітор АС Західну, аби там та псяча буда і пивнушка не розвалилася чи болота менше не стало!
30 Жовтня, 2017 18:14
Остап Колапс - це коли впаде метеорит, все інше технічні питання © Бабак :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!