Пасажири рейсу Ernest Airlines третю добу очікують у Львові на виліт до Неаполя. Доповнено

6482 0
Рейси з львівського аеропорту до Неаполя обіцяють о 15:00 та 21:20.
фото: львівський аеропорт/Facebook

фото: львівський аеропорт/Facebook

Пасажири рейсу Львів – Неаполь бюджетної італійської авіакомпанії Ernest Аirlines третю добу не можуть вилетіти з львівського аеропорту. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповіла речниця Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Ольга Ковалик.

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Рейс Львів – Неаполь мав відправитись зі Львова об 11:45 у неділю, 1 липня. Втім, він спочатку затримувався, а згодом його скасували. Тоді у коментарі Tvoemisto.tv генеральна директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська розповіла, що у зв’язку із затримкою рейсів пасажирам запропонували проживання у готелі і відправлення до Неаполя наступного дня. Цього ж дня скасували рейс Львів – Мілан. Втім, із затримкою в 11 год. 32 хв. літак вирушив до Мілана 2 липня о 5:08 із 82 пасажирами на борту.

У понеділок, 2 липня, італійська лоукост-компанія знову скасувала рейси Неаполь – Львів та Львів – Неаполь. Авіаперевізник, за словами речниці львівського аеропорту Ольги Ковалик, не пояснив причини відміни рейсу. 25 із 75 пасажирів полетіли до Рима, а ще 50 залишилися на другу добу в готелі «Дністер».

Як повідомив Tvoemisto.tv один із пасажирів, що очікує на виліт, сьогодні, 3 липня, рейс до Неаполя, який мав відбутися вранці, знову скасували. За попередньою інформацією, у двигун літака потрапила пташка. За словами Ольги Ковалик, виліт відбудеться о 15:00 та о 21:20.

Доповнено.

За інформацією львівського аеропорту, рейс ERN278 Львів-Неаполь вилетів зі Львова о 16:45 (замість 10:25) із затримкою в 6 год. 25 хв. через технічну причину. Час відправлення рейсу ERN578 Львів-Неаполь – 18:10 (час затримки – 1 год. 25 хв.).

Читайте також: До Львова прилетів перший літак із Мілана. Фото

Нагадаємо, минулого тижня пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, застрягли в італійському аеропорту через скасований рейс. Офіційного роз’яснення ситуації, що склалася з львівськими пасажирами, від авіакомпанії не надходило. Вранці, 25 червня, стало відомо, що пасажирів почали розселяти у готелі та переброньовувати квитки на інші авіарейси, у тому числі інших авіакомпаній. Згодом пасажири вилетіли у Львів.

Додамо, що минулого тижня авіакомпанія Ernest Airlines відкрила прямі рейси зі Львова до Мілана (Мальпенса) та Рима. У грудні 2017 року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки в один бік стартують від 49 євро.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!