Перед ляльковим театром у Львові ліквідували хаотичну парковку

2881 0
Стовпці встановили зі сторони вулиці Гонти та площі Данила Галицького.
Фото: Анна Журба

Фото: Анна Журба

На площі перед Львівським ляльковим театром встановили стовпці та закрили площу для хаотичного паркування авто. У жовтні торік з відповідним проханням до комісії з безпеки дорожнього руху звернулася адміністрація театру.

Читайте також: Шекспір, туристи й сортування сміття. Як зміниться львівський ляльковий театр

Стовпці встановили зі сторони вулиці Гонти та площі Данила Галицького. Під саму будівлю театру тепер зможе заїхати лише спецтехніка.

Додамо, що торік на Громадський бюджет подали проект громадського простору у сквері навпроти Лялькового театру. Там пропонували облаштувати мистецький, студентський та відпочинковий простори для вуличних подій, зелені насадження, фонтан та амфітеатр. Втім проект не переміг.

Читайте також: У центрі Львова перевірять наземні парковки

Нагадаємо, на двох вулицях Львова встановлять гумові делініатори, аби розділити зустрічні смуги руху на площі Франка та заборонити хаотичне паркування на початку вулиці Богдана Хмельницького.

Фото Анни Журби


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!