Петиція про нову дорогу через Винниківський ліс набрала понад 500 голосів

2465 0
Авторка просить міськраду передбачити у бюджеті 2020 року гроші на проєкт цієї дороги.
Фото: yp.lviv.ua

Фото: yp.lviv.ua

Петиція про будівництво нової дороги через Винниківський ліс, яка має розвантажити Личаківську та Пасічну, зібрала необхідні 500 голосів.

«Упродовж останніх років Львів та приміські населені пункти (Винники, Брюховичі та інші) активно розбудовуються. Міська інфраструктура Львова не справляється з транспортним навантаженням, що постійно зростає. І якщо сьогодні продовжувати будувати житло та не почати розвивати дорожню мережу, то через кілька років місто просто зупиниться», – вважає авторка петиції Анастасія Карп’як.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють план сталої мобільності для Львова

Вона додає, що якісний доїзд до міста з приміських поселень мають забезпечувати перехоплювальні паркувальні майданчики, міські вузлові автостанції і транспортні розв'язки на в'їздах до міста, що необхідно будувати. Тож вона просить міськраду передбачити у бюджеті 2020 року гроші на проєкт цієї дороги.

Тепер петицію мають розглянути на одному з наступних пленарних засідань ЛМР, а якщо її підтримають – департамент житлового господарства та інфраструктури має розробити дорожню карту для її втілення.

Нагадаємо, детальніше про те, чому у Львові потрібно будувати нову дорогу в напрямку Винників, Анастасія Карп’як розповіла у колонці для Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!