Пішохідну зону на Коперника облаштують за майже 5,5 млн гривень. Візуалізація

3977 1
Завершити роботи мають до кінця 2019 року.
Візуалізація: ЛКП "Інститут просторового розвитку"

Візуалізація: ЛКП "Інститут просторового розвитку"

Галицька районна адміністрація оголосила тендер на капітальний ремонт верхньої тераси тротуару на вулиці Коперника. Йдеться про пішохідну зону від вулиці Грабовського до вулиці Колесси.

Читайте також: Як будуть реконструювати площу Двірцеву. Етапи робіт

Згідно з технічним завданням, тут мають укріпити схил та облаштувати підпірну стінку, замінити сходи, зрізати 86 та насадити понад тисячу дерев та кущів. За проектом, який виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», простір буде спільним і для пішоходів, і для велосипедистів. Ширина тротуару становитиме 2,5 м. 

Уздовж алеї запроектували кишені з вуличними меблями, що слугуватимуть своєрідними балконами для огляду вулиці Коперника. Через те, що тераса розташована близько до історичного муру, який нещодавно відреставрували, доріжку замощуватимуть у наявних відмітках. Також тут замінять вуличне освітлення та водовідведення.

Читайте також: Як виглядає оновлена вулиця Римлянина у Львові. Фото

Очікувана вартість робіт становить майже 5,5 млн гривень, а завершити роботи мають до кінця цього року.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛКП «Інститут просторового розвитку»

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
13 Березня, 2019 01:06
RIP 86 ДЕРЕВ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!