Після важкого поранення на війні загинув захисник із Львівщини

3526 0
На війні загинув 25-річний Роман Сторожук.
Умовне фото

Умовне фото

У стабілізаційному медичному центрі на Донеччині загинув солдат із Львівщини Роман Сторожук. Йому було 25 років. Про це повідомила Стрийська міська рада.

Роман Сторожук народився у Стрию. Працював пекарем та різноробочим. З початком повномасштабного вторгнення активно волонтерив. У січні 2023 року добровольцем вступив до лав ЗСУ. Отримав важке поранення, виконуючи бойове завдання. Помер у стабілізаційному медичному центрі. 

Кортеж із полеглим захисником приїде 29 травня близько 12.00 у с. П’ятничани. Парастас відбудеться о 19.00  у храмі Благовіщення. Похорон – 30 травня о 12.00.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!