Польща запустить потяг Перемишль-Берлін через українських пасажирів

4187 0
Потяг планують запустити вже цього року.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Польська залізниця планує запустити прямий поїзд Інтерсіті з Перемишля до Берліна у зв’язку з напливом пасажирів із України, котрі через Польщу їдуть до ЄС. Про це пише видання Rynek Kolejowy.

«Цього року запустимо вагони з Перемишля до Берліна. Сполучення з Україною виявились дуже популярними. Зокрема, й потяги з Києва до Перемишля залучають все більше пасажирів», – розповів керівник PKP «Інтерсіті» Марек Хранюк.

Він додав, що потяг «Метрополь» вирушатиме з Перемишля, зупинятиметься у Зеленій Гурі та Вроцлаві, після чого він рушатиме до Німеччини.

Читайте також: Потопити «човників». Репортаж із черги на пункті пропуску в Шегинях

Нагадаємо, українська та польстка залізниця планують відновити занедбану колію на українсько-польському кордоні поблизу Перемишля та Нижанкович. Нова колія має стати найкоротшим шляхом поляків до Карпат.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!