П’ята міська лікарня Львова почала приймати хворих з Covid-19

3711 0
Коронавірусних хворих від сьогодні також прийматиме Перемишлянська районна лікарня.
Фото: Главком

Фото: Главком

Від сьогодні хворих із коронавірусною інфекцією чи підозрою на Covid-19 прийматимуть Перемишлянська районна лікарня та 5-та міська лікарня Львова, повідомив директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Орест Чемерис.

За його словами, від сьогоднішнього ранку хворих прийматиме 5-та міська лікарня, яка до цього часу приймала пацієнтів на долікування. Тут завершили роботи із облаштування кисневої мережі та контрактування з НСЗУ. У лікарні розгорнуть 80 ліжок, які матимуть 60 точок кисню.

Читайте також: «Сьогодні я не поцілую тебе на ніч». Репортаж із Covid-відділення у Львові

Також, за його словами, на базі Перемишлянської районної лікарні розгорнули 70 ліжок. З нею мережа для хворих із Covid-19 становитиме 2 975 ліжок. Вона також прийматиме пацієнтів від сьогодні.

Читайте також: У лікарнях Львова готують резерв ліжок для хворих на Covid-19. Де і скільки саме

Загалом ліжкова мережа області завантажена на 57%.

Хворих із Covid-19 приймають Львівська обласна інфекційна лікарня, Центр легеневого здоров'я, 8-ма міська лікарня, Перша міська лікарня, Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн та репресованих, Стрийська міська лікарня, Кам'янка-Бузька ЦРЛ, Стебницька міська лікарня, Сокальська ЦРЛ, Рудківська лікарня, Новояворівська лікарня №1 імені Юрія Липи, Львівська лікарня швидкої допомоги, Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «ОХМАТДИТ», Жовківська ЦРЛ, Перший пологовий будинок, Жидачівська ЦРЛ, Самбірська ЦРЛ, Буська ЦРЛ, Обласна клінічна лікарня і Пустомитівська ЦРЛ.

Нагадаємо, на Львівщині зафіксували рекорд викликів «швидкої допомоги» на Covid-19.

Tvoemisto.tv підготувало репортаж із Covid-відділення та реанімації Центру легеневого здоров’я у Львові, про те що там відбувається і як працюють медики. Там є 170 місць для хворих з ускладненнями унаслідок коронавірусу, усі вони зайняті. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!