Росіяни обстріляли Дніпро

3619 0
Ракетного удару завдали залізничній інфраструктурі.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Російські війська у середу ввечері, 4 травня, завдали удару по Дніпру. Про це у своєму Telegram зазначив мер міста Борис Філатов.

«Обстріл прямо по центру Дніпра. З укриттів не виходимо», – зазначив Борис Філатов.

Читайте також: Окупанти за вечір випустили по Україні 18 ракет, більшість з яких – з Каспійського регіону

Голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін уточнив, що росіяни завдали ракетного удару по залізничній інфраструктурі в Дніпрі.

«Черговий ракетний обстріл залізничної інфраструктури в Дніпрі. Серед залізничників постраждалих немає. Ступінь пошкоджень оцінимо після закінчення повітряної тривоги», – написав він.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Світло планують ідновити упродовж ночі. Також без струму залишилися дві насосні станції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!