Скандал через булінг у львівському ліцеї: клас повернувся до навчання

8541 0
Раніше батьки учнів написали звернення про переведення їхніх дітей на дистанційне навчання.
Ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса. Фото: Facebook

Ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса. Фото: Facebook

Учні 6-го класу ліцею міжнародних відносин імені Василя Стуса, у якому нещодавно розгорівся скандал через булінг, повернулися до навчання. Про це Tvoemisto.tv повідомив директор навчального закладу Михайло Заремба.

«Діти на навчанні. Узгоджено з батьками встановлення камери спостереження. Поки що використовували портативний варіант, який не зовсім зручний в записі. Стараємось налагодити відносини від учнями та батьками», — говорить він.

Читайте також: В — відповідальність. Чому неповнолітній залишився сам на кордоні

Нагадаємо, про конфлікт у ліцеї стало відомо минулого тижня: учні 6-го класу та їхні батьки скаржаться на однокласника, який перейшов до них торік. Хлопця звинувачують у лайці, побитті інших дітей та в зневазі до вчителів. Натомість батьки шестикласника кажуть, що це реакція їхнього сина на постійні знущання від однокласників, на які вчителі заплющували очі протягом року.

Минулої п’ятниці батьки учнів 6-го класу написали звернення про те, щоб перевести дітей на дистанційне навчання. Проте керівниця відділу освіти Галицького та Франківського районів Леся Васюта раніше у коментарі Tvoemisto.tv сказала, що увідсутні сьогодні діти мають повернутись в школу, адже насправді оформлення на дистанційну форму навчання є тривалою процедурою і потребує певних підстав.

Наразі справою займаються правоохоронці, а батьки учнів 6-го класу домовились встановити у кабінеті відеоспостереження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!