Скільки осіб безготівково оплачують проїзд у громадському транспорті Львова. Результати

1649 0
Із грудня 2023 року до червня 2024 року кількість зареєстрованих поїздок у транспорті зросла у 1,5 раза.

81% пасажирів валідують проїзд безготівково у громадському транспорті Львова. Про це повідомили на сторінці е-квитка ЛеоКарт у Facebook.

Якщо у грудні 2023 року готівково проїзд сплачували 44% пасажирів, то вже у червні – 19%. Наразі 81% пасажирів обирають валідацію проїзду загальними, студентськими, учнівськими, пільговими ЛеоКарт і банківськими картками (65% транспортними картками та 16% банківськими картками). Із грудня 2023 року до червня 2024 року кількість зареєстрованих поїздок зросла у 1,5 раза.

Читайте також: За який багаж потрібно платити в транспорті Львова і як це зробити

«Завдяки прозорому обліку оплат перевізники мають можливість покращувати послуги перевезення та оновлювати рухомий склад, вже понад 20 нових автобусів курсують на маршрутах», – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зібрало усю інформацію про оплату проїзду в транспорті Львова, зокрема, як оплатити проїзд різними способами, які проблеми та труднощі можуть виникнути та як їх вирішити. Читайте за посиланням

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!