Скільки заробив Львів на штрафах перевізників

2711 1
Здебільшого перевізників штрафували за невипуск автобусів на маршрут.
Фото: fotobus

Фото: fotobus

Від початку дії договорів із автобусними перевізниками Львова, їх оштрафували на 270,3 тис. грн. Цю інформацію у відповідь на запит Tvoemisto.tv повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Від 5 листопада 2018 року на перевізників склали 209 актів про порушення, зокрема:

  • ЛК «АТП-1» – 33 акти;
  • ТзОВ «Фіакр Львів» – 52 акти;
  • ТзОВ «Міра і К» – 60 актів;
  • ТзОВ «Успіх БМ» – 10 актів;
  • ПАТ«ЛАТП 14630» – 54 акти.

Здебільшого перевізників штрафували за невипуск автобусів на маршрут. Попри значну кількість штрафів, із жодним перевізником договір так і не розірвали.

Читайте також: Шість автобусних маршрутів змінять схему руху. Інтерактивна мапа

Додамо, що 26 жовтня торік у Львові відбувся конкурс на автобусні перевезення, після якого із перевізниками підписали нові постійні договори на 5 років, що передбачають штрафи за невипуск автобусів. Крім цього, управління транспорту зможе розривати договори з перевізниками, якщо ті впродовж трьох днів на місяць випускатимуть на маршрути менше 80% автобусів від передбачених у договорі. 

Перші штрафи почали виписувати торік на початку грудня, а наприкігнці місяця кошти від перших штрафів надійшли до міського бюджету надійшли 

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
25 Вересня, 2019 20:30
anna тільки на 39 можна заробити купу грошей
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!