SkyUp хоче літати зі Львова до Стамбула

2184 0
Рейси планують виконувати чотири рази на тиждень.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Український лоукостер SkyUp хоче літати зі Львова до Туреччини. Відповідне звернення авіакомпанії розглядатимуть на засіданні Державіаслужби 27 грудня.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Рейси планують виконувати чотири рази на тиждень. Отримати право на польоти перевізник хоче з 1 березня.

Додамо, що зараз зі Львова до Стамбула літають турецькі авіакомпанії Turkish Airlines (п’ять разів на тиждень) та Pegasus Airlines (також п’ять разів на тиждень.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Лоукостер SkyUp літає зі Львова до Києва, ХарковаОАЕПрагиТель-Авіва та Парижа, а також виконує чартерні рейси. Згодом SkyUp також літатиме до Барселони, Батумі та Бургаса.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!