Сьогодні у Давидові поховають синів-близнюків священника, які трагічно загинули у ДТП

177975 0
Обоє братів працювали в ІТ-сфері і були висококваліфікованими працівники
Фото: Lviv.vgorode.ua

Фото: Lviv.vgorode.ua

Сьогодні у Давидові поховають 31-річних братів-близнюків, які загинули у ДТП на Рівненщині. Жертвами смертельної аварії стали львівські айтішники Тарас та Іван Пашко. Брати мешкали у Львові, ховатимуть їх у Давидові, де живе і править їх батько-священник Григорій Пашко. Про це пише VG Львів.

Як стало відомо Tvoemisto.tv, обоє братів працювали в ІТ-галузі і були висококваліфікованими спеціалістами. Тарас був front-end розробником, а Іван – сеньйор дизайнером, певний період працював в Лондонському офісі однієї з ІТ-компаній.

Тарас Пашко

Іван Пашко

Нагадаємо, смертельна аварія сталася у ніч на 14 січня, близько першої ночі на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу селища Гоща. Поліцейські встановили, що 31-річний львів’янин, водій автомобіля «Audi А5», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на металевий відбійник. Внаслідок цього водій легковика загинув на місці. Пасажиру авто, рідному брату-однолітку медики «швидкої» надавали допомогу на місці події, однак, життя його врятувати не вдалося. Їхній батько о. Григорій Пашко є парохом храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці у Давидові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!