Сьогодні до Львова приїде прем'єр Денис Шмигаль. Яка програма

2208 0
Прем’єр-міністр відвідає Львівську політехніку.
Фото: Денис Шмигаль

Фото: Денис Шмигаль

Сьогодні, 25 вересня, до Львова з робочим візитом приїде прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Точної програми приїзду посадовця досі не оприлюднили.

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі національного університету «Львівська політехніка», Денис Шмигаль відвідає їхній навчальний заклад та візьме участь в урочистому представленні двох унікальних реконструйованих пам’яток – Актової зали та зали Юліана Захарієвича. При цьому підхід до журналістів прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля не планується.

Як ідеться на сайті вишу, зали стануть місцем, де проходитимуть найзначиміші для університету та міста заходи. Вони будуть також осередком формування середовища, яке об’єднуватиме всіх, хто вболіває за розвиток сучасної вищої освіти.

Читайте також: Що робив Зеленський у Львові. Промова про мир, протести малого бізнесу і представлення зекоманди

Нагадаємо, 17 вересня, Львівщину з робочим візитом відвідав президент Володимир Зеленський. Вранці він побував на Яворівському полігоні, де стартували військові навчання «Репід Трайдент-2020», опісля – SoftServe. Згодом в Митрополичих садах Володимир Зеленський представив свою команду на місцевих виборах та стратегію розвитку Львівщини
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!