Сьогодні у Львові дискутуватимуть про пам’ятки архітектури. Де подивитися?

1983 0
Як забудовують наше місто? Як зберегти історичну архітектурну спадщину Львова та які механізми дозволять впливати на недобросовісних забудовників? Про це та інше говоритимуть сьогодні, 18 квітня, під час зустрічі, організованою дискусійною платформою Tvoemisto.tv "Твоє місто Львів".
Фото: vsitury.com.ua

Фото: vsitury.com.ua

Основні питання, які обговорять на дискусії – збереження пам’яток архітектури Львова, історичної спадщини міста, оновлення Львова, пошук діалогу для вирішення проблемних питань щодо незаконних будівель та нищення історичних пам’яток

Основною аудиторією учасників дискусії будуть архітектори, представники управління охорони історичного середовища ЛМР, представники політичних партій ЛМР, активні мешканці Львова, громадські активісти та бізнесмени.

Відбудеться дискусія сьогодні, 18 квітня, о 15:00 год. Переглянути трансляцію наживо можна на сайті за посиланням tvoemisto.tv/on-line.

Також небайдужі львів’яни можуть задавати свої питання до учасників заходу онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста»

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Нагадаємо, дискусійна платформа відбувається у рамках Тижня охорони пам’яток, який триває з 17 по 23 квітня у Львові

У неділю, 17 квітня, уже відбувся перший захід ініційований Тижнем охорони пам’яток - відкрита конференція «Збереження спадщини та оновлення міста». Перед конференцією відбулась акція львів’ян проти незаконного будівництва у місті. Учасники акції вийшли на вулиці із плакатами «Рятуймо Львів від Чаплінського», «Набридла культура? Дайош руйнацію Львова».

Ознайомитись з програмою Тижня можна за посиланням.

 

Довідка

Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (EuropeanEndowmentforDemocracу).

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!