Сьогодні зі Львова вилетить перший рейс до Копенгагена. Розклад, вартість

4013 0
Вартість квитків на найближчі два місяці стартує від 909 грн в один бік.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

3 березня угорський лоукостер Wizz Air відкриє прямий авіарейс до столиці Данії — Копенгагена. Польоти, які анонсували 30 серпня, виконуватимуть двічі на тиждень — по середах та неділях.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова. Копенгаген — місто русалок та велосипедів

Виліт зі Львова — о 19:45, приоліт до у Копенгагена — о 20:45 за місцевим часом. Зворотно літак вирушатиме о 16:25 за місцевим часом та прибуватиме до Львова о 19:15.

Вартість квитків на найближчі два місяці стартує від 909 грн в один бік. Загалом квитки коштують від 759 грн. Їх можна придбати на офіційному сайті авіаперевізника.

Читайте також: Wizz Air підвищив вартість пріоритетної посадки та реєстрованого багажу

Додамо, що на літній сезон Wizz Air призначив 8 додаткових рейсів зі Львова до Братислави, Гданська, Берліна, Дортмунда та Вроцлава. Влітку лоукостер виконуватиме 31 рейс зі Львова на тиждень. Повний перелік можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!