Спальники, ліхтарі, їжа. Львів’ян просять допомогти зібрати найнеобхідніше для військових

1759 0
Зібране передають 24 окремій механізованій бригаді та 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, а також для ТрО та міст і сіл, які страждають від бомбардувань.
Фото:eurosolidarity.org

Фото:eurosolidarity.org

Усіх небайдужих просять допомогти зібрати найнеобхідніші речі для військових, які на війні протистоять російському ворогу. Потрібні продукти харчування довготривалого зберігання, а також екіпірування. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Львівському центрі наданні послуг учасникам бойових дій.

Читайте також: У Львові достатній запас крові, але просять записуватися в резерв. Як це зробити

«Центр займається не лише збором продуктів харчування та побутових речей, а й активно працює над закупівлею техніки, екіпірування та озброєння для військових частин, особовий склад яких зараз відбиває атаку окупантів», – кажуть у Центрі.

Усе зібране здебільшого передають 24 окремій механізованій бригаді та 80 окремій десантно-штурмовій бригаді, а також для ТрО та міст і сіл, які страждають від бомбардувань.

З початку повномасштабної війни, тут зібрали та відправили близько 50 тонн гуманітарного вантажу.

Читайте також: Гуманітарні штаби на Львівщині потребують амуніції для військових і продуктів для переселенців

Зараз серед найнеобхіднішого, яке потрібно зібрати: спальники, каремати, ліхтарики, павербанки, речі побутового вжитку та продукти довготривалого зберігання, такі як консерви, солодощі, кава, чай.

Приносити все необхідне львів’яни та усі небайдужі можуть у пункт збору допомоги, що на вул. Пекарська, 41. Щодо актуальних потреб для наших бійців можна уточнити за номером телефону: 067 962 83 25.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!