Співачка Оксана Муха та Піккардійська Терція у Львові стануть «жовтими добродіями»

3050 0
Музиканти працюватимуть з 8:05 до 9:30 на вулиці Княгині Ольги.
фото: Богдан Ємець

фото: Богдан Ємець

9 лютого львівська співачка Оксана Муха та учасники гурту «Піккардійська Терція» стануть «жовтими добродіями». Вони будуть переводити дітей, які йдуть до школи, через вулицю Княгині Ольги, повідомляє ГО «Безпечне місто».

Музиканти працюватимуть з 8:05 до 9:30 на таких локаціях:

  • вул. Княгині Ольги на кінцевій трамвая №3, поблизу «Аквапарку»;
  • вул. Княгині Ольги на перехресті з вул. Володимира Великого, поблизу школи №31.

 

Читайте також: Дорожній Pitbull. Як у Львові полюють на нетверезих водіїв

Львівські артисти долучаться до акції «Жовтий добродій», щоб привернути увагу до небезпечних ділянок дороги поблизу шкіл. Проект діє у Львові вже 3 роки. 30 добродіїв щоранку допомагають школярам переходити дорогу.

«Насправді під час переведення дітей на пішохідному переході мимоволі заряджаєтесь позитивом від них на цілий день, оскільки вони дякують, спілкуються з вами. Водії теж схвально ставляться до такої ініціативи, про батьків вже й годі казати. Тому ми раді, що до акції долучаються відомі місцеві обличчя, адже це ще більше приверне увагу львів’ян до ситуації на дорогах», – розповідає координатор акції Микола Крупей.

Львів’ян теж закликають долучатися до ініціативи. Аби взяти участь у акції, слід звернутися за номером (067) 360-06-92.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!