Тарифи на тепло в Україні зростуть не більше, ніж на 16%

2566 0
Із 1 листопада в Україні подорожчав газ для населення.
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

Після підвищення ціни на газ на 23% тарифи на тепло можуть зрости не більше, ніж на 16%. Про це повідомляє прес-служба уряду з посиланням на прем’єр-міністра Україні Володимира Гройсмана.

«Коли я чую, що тарифи на тепло і воду можуть зрости на 70%, у мене питання: з якого дива це має відбутися? Люди мають зрозуміти, що питання ціни газу – важливо, для формування тарифів. Але ми порахували: якщо газ подорожчав на 23%, то тарифи на тепло мають підвищуватися не більш, ніж на 16%», – сказав Володимир Гройсман.

Читайте також: В Україні удосконалили умови отримання субсидій. Що змінилося

Додамо, що з 1 листопада в Україні подорожчав газ. Вартість газу зросте до 8550 грн за тисячу кубічних метрів. Таке рішення прийняли, аби Україна змогла отримати черговий кредит МВФ.

За словами в. о. директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдана Камінського, опалення у Львові подорожчає з наступного року приблизно на 19%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!