Тролейбус через Хуторівку поїде вже цього тижня

3490 0
Тролейбус №23 курсуватиме з Ряшівської до гуртового ринку «Шувар».
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

До кінця цього тижня, найімовірніше, у четвер-п’ятницю, вулицею Хуторівка до гуртового ринку «Шувар» запустять тролейбус №23. Про це Тvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«Зараз тривають завершальні роботи з облаштування контактної мережі. У наших планах – до кінця тижня, у четвер-п’ятницю, запустити тролейбус № 23 на Хуторівку», – каже він.

Скільки саме тролейбусів курсуватиме на маршруті, наразі не відомо. Сьогодні, 19 жовтня, ввечері в управлінні транспорту ЛМР планують провести нараду стосовно цього питання.

Зараз тролейбус №23 курсує з Ряшівської і до автовокзалу на вул. Стрийській. З цього тижня тролейбус поїде по Хуторівці, ремонт якої триває з січня цього року.

Читайте також: Яким буде маршрут тролейбуса №23, що запустять на Хуторівку

Оновлений маршрут виглядатиме так: Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.

Нагадаємо, на вулиці Хуторівка вже проклали тротуари та велодоріжки, завершили монтаж опор, зараз триває облаштування тролейбусної мережі по окремій виділеній смузі. Вулицю Хуторівка у Львові ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон» за понад 125 млн грн. Із наступного року шлях тролейбусу №23 подовжать до вул. Вернадського, кінцевої трамвая №8.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!