Цієї ночі на Львівщині запрацюють п’ять пунктів пропуску. Перелік

7812 0
Зокрема відкриють «Смільниця», «Шегині», «Краковець», «Рава-Руська», «Грушів».
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У ніч із 28 на 29 травня на Львівщині відновлять роботу п’яти пунктів пропуску на кордоні з Польщею. Про це йдеться в розпорядженні уряду від 20 травня.

Зокрема відкриють «Смільниця», «Шегині», «Краковець», «Рава-Руська», «Грушів». Загалом в Україні запрацюють 66 пунктів пропуску.

Як розповів у коментарі РБК-Україна спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко, з української сторони відкриють пропуск на КПП на кордоні з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією і Молдовою. КПП на кордоні з Росією та Білоруссю це рішення не стосується, оскільки там багато хворих на коронавірус.

Читайте також: Які країни відкриють свої кордони цього літа. Перелік і дати

Нагадаємо, що 16 березня Україна закрила всі кордони на в’їзд іноземцям та призупинила роботу більшості пунктів пропуску для пасажирських перевезень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!