У боротьбі з росією загинув воїн Олег Кавецький з Львівщини

5512 0
Майже весь цей час воював на Запоріжжі, під Гуляйполем, де й поклав своє життя в бою під селищем Мирне.
фото: артем доротенко/фейсбук

фото: артем доротенко/фейсбук

Під час виконання бойового завдання загинув Герой Олег «Фелікс» Кавецький, 1991 року народження, уродженець Червонограду, що на Львівщині. Про це повідомили у Червоноградській міській раді. 

«Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Воїна і розділяємо їхній біль та скорботу у зв’язку  з непоправною втратою... Світла пам‘ять і вічна слава Герою»,  йдеться в повідомленні.

Читайте також: На фронті внаслідок вогнепального поранення загинув воїн Олександр Кормухін

Як додав його побратим Артем Доротенко, у 2014 році «Фелікс» воював в лавах Добровольчого українського корпусу (ДУК), потім служив за контрактом в ЗСУ. У 2021 році він переїхав в Дніпро. Із початком повномасштабного вторгнення «Фелікс» пішов боронити Україну зі зброєю в руках і майже весь цей час воював на Запоріжжі, під Гуляйполем, де й поклав своє життя в бою під селищем Мирне 3-го жовтня цього року.

Прощання з Олегом відбудеться в Червонограді у п‘ятницю, о 14:00 в Церкві святого Володимира.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!