На війні загинув слідчий із Львівщини Любомир Савчук

62105 0
До лав ЗСУ чоловік добровольцем пішов ще у 2015 році.
Любомир Савчук/Фото: зі сторінки Юлії Шевченко

Любомир Савчук/Фото: зі сторінки Юлії Шевченко

Захищаючи Україну, загинув слідчий ДБР із Львівщини Любомир Савчук. Окрім цього, останні три роки він пропрацював у територіальному управлінні ДБР у Львівській області. Про це повідомила прессекретарка Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Західного регіону Юлія Шевченко.

«Дякуємо, що, не шкодуючи себе, боронив рідну землю. Вічна пам'ять і слава! Співчуття рідним і близьким через непоправну втрату», – написала вона. 

Читайте також: На війні загинув захисник 24 бригади Сергій Жерук

Зазначимо, що Любомир Савчук, будучи прокурором прокуратури Буського району, у 2015 році, під час IV хвилі мобілізації, добровольцем пішов до лав Збройних Сил України. У зоні АТО він командував взводом ІІ батальйону 24 окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького, що дислокувався на лінії зіткнення на Луганщині.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!