У Франківському районі Львова реорганізують рух на двох вулицях. Схема

4564 0
За два місяці планують реорганізувати рух ще й на прилеглих вулицях.
Фото: google maps

Фото: google maps

На двох вулицях Франківського району змінять організацію дорожнього руху. Відповідне рішення прийняли на одному з останніх засідань міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Зокрема на вулицях Старицького та Японській запровадять односторонній рух. Вони пролягають паралельно одна до одної та сполучають вулиці Коновальця та Єфремова. Тож по Японській авто зможуть рухатись у напрямку Коновальця, а по Старицького - у напрямку Єфремова.

Червоним позначені вулиці, на яких реорганізували рух, зеленим – наявний стан, синім – зміни, які пропонують запровадити за два місяці

Комплексна схема передбачає реорганізацію руху ще на кількох вулицях, втім до цієї схеми планують повернутися за два місяці.

Нова організація дорожнього руху запрацює тоді, коли Франківська районна адміністрація встановить відповідні знаки.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!