У лікарні Харкова після важких поранень загинув 22-річний воїн з Львівщини

6123 0
Мешканців просять зустріти кортеж з лампадками та прапорами в межах сіл Словіти, Підгайчиків при автодорозі Тернопіль – Львів.
фотоколаж: золочів.нет

фотоколаж: золочів.нет

У лікарні Харкова після важких поранень загинув воїн з Львівщини, мешканець села Підгайчиків, Богдан Мурин. Йому було 22 роки. Про це повідомили у Глинянській територіальній громаді.

«Скорботна звістка знову сколихнула нашу Глинянську громаду. В шпиталі м. Харкова від важких поранень помер наш земляк, житель Підгайчиківського старостинського округу Богдан Мурин. Йому було всього 22 роки. Таким він залишиться для нас назавжди. Світла пам'ять Тобі захиснику Батьківщини. Ми завжди будемо залишатися перед Тобою у неоплаченому боргу», – йдеться в повідомленні громади.

Читайте також: На війні з росією загинув солдат із Львівщини Роман Кулик

Тіло героя Богдана Мурина привезуть 7 серпня орієнтовно о 22:00 з боку міста Золочева. Мешканців просять зустріти кортеж з лампадками та прапорами в межах сіл Словіти, Підгайчиків на автодорозі Тернопіль – Львів. Чин похорону відбудеться в понеділок, об 11:00.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!