У Парку культури посипалася відреставрована центральна арка. Фотофакт

1819 0
У парку вимагатимуть, аби всі неточності підрядник переробляв за власний кошт.
Фото: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

Фото: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

Від центральної арки Парку культури та відпочинку імені Б. Хмельницького відпав шмат штукатурки, а самі роботи із капітального ремонту арки є недобросовісними. Про це Тvoemisto.tv розповів директор ЛКП «Львівський Парк культури та відпочинку імені Б. Хмельницького»  Олександр Молодий.

Читайте також: Коли у Парку культури знову запрацює кімната матері і дитини

За його словами, капітальний ремонт підрядник розпочав ще навесні 2020 року. Усі роботи мали завершитися ще до кінця року, та цього не сталося. Більше того, роботи були виконані недобросовісно.

«На центральній арці Парку відпав шматок штукатурки. Крім цього, є й інші недоліки в роботі – у певних місцях не доштукатурено, десь – не дофарбовано. Таких речей під час капітального ремонту бути не може. Звісно, ми не прийняли в них роботу і не підписали жодних актів. Вони мають все усунути і переробити за власний кошт», – каже Олександр Молодий.

Читайте також: У львівському Парку культури відновлюють вхідну арку

Дирекція Парку культури наразі ще не зв'язалася із директором фірми. Підрядником є об’єднання громадян «Центр комплекс». Загальна вартість робіт – понад 1 млн 800 тис. грн.

З усієї суми, за словами Олександра Молодого, підряднику заплатили лише 800 тисяч гривень.

Нагадаємо, спочатку завершити реставрувати вхідну арку до центрального парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького планували до кінця жовтня. Паралельно у парку вели роботи із реконструкції трибуни стадіону «Юність», підпірної стінки, яка з’єднує атракціони і стадіон, та облаштування гандбольного майданчика.

Ольга Шведа

Фото Парку культури


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!